fbpx

За да осигурите стабилно финансово бъдеще е важно да знаете как да използвате парите си днес. Оставянето на парите ви в банкова сметка няма да ви помогне да спестите или да спечелите капиталова печалба в краткосрочен или дългосрочен план. Трябва да помислите за инвестирането в печеливши пазари с ограничен риск. Ние ще ви насочим към правилния набор от стъпки, които отговарят на вашата лична търпимост към риск и ще изберем пазара, който ще ви подхожда най-много. Развийте своите умения за управление на риск, основни технически, фундаментални и психологически умения за инвестиране

Групово Обучение

Нашият най-популярен избор за обучение са нашите групови семинари. Провеждани в различни локации из цяла България , ние избираме между 10-15 лица и предоставяме комплексно лично преживяване. Това позволява на учениците ни да се учат лице в лице заедно с нас и да се свързват с други амбициозни и талантливи личности.

Индивидуално Обучение (1 on 1)

Нашето 1-1 обучение е съобразено с вас. То е проектирано въз основа на вашите текущи познания и опит на пазара , ние създаваме индивидуален план, за да увеличим максимално възможностите ви за обучение. Това е идеално за тези, които искат да задават въпроси и да усвояват знания със свое собствено темпо.

Уебинари

Организираме уебинари ,в които обсъждаме и анализираме валутни двойки с всеки преминал обучението ни.

Обучение

Интензивен 3 дневен семинар , в който обхващаме всички аспекти от Финаносвите Пазари.

Помощ и Съвети

Екипът ни е винаги насреща при нужда от помощ или ваши въпроси.

Трейдърска Общност

Група в която амбициозни хора обменят идеи и информация относно пазарите и всеки един въпрос обхващащ развитието им.

Поискайте обратно обаждане. 

Close Menu